ارزیابی كمی و كیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن 42 صفحه + doc

آبی كه لایه های نفوذ پذیر زمین را اشغال می كند را به عنوان آب های زیر زمینی می‌شناسیم آب های زیر زمینی به صورت های مختلف از قبیل چاه ، قنات و غیره قابل برداشت می باشند و اغلب از آبهایی كه در سفره های زیر زمینی انباشته شده جهت مصارف آشامیدنی و شرب استفاده می كنند

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 42

حجم فایل: 38 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

در مبحث آب نكته مهم كنترل كیفیت آب می باشد كه كنترل به دو صورت كنترل سابقه دار و كنترل كیفیت روز مره (‌عمومی ) انجام می شود كه حال به طور مختصر تعریفی از آن دو ارائه می شود .

كنترل كیفیت سابقه دار عبارتست از یك روش تحلیلی و بررسی مزایا و معایب و نسبت های آن كه در آزمایشگاه انجام می شود .

كنترل كیفیت روزمره (‌عمومی ) عبارتست از كنترل كیفیت عمومی و خارج از آزمایشگاهی است .

تقسیم بندی آب ها

1)آب های زیر زمینی

آبی كه لایه های نفوذ پذیر زمین را اشغال می كند را به عنوان آب های زیر زمینی می‌شناسیم .

آب های زیر زمینی به صورت های مختلف از قبیل چاه ، قنات و غیره قابل برداشت می باشند و اغلب از آبهایی كه در سفره های زیر زمینی انباشته شده جهت مصارف آشامیدنی و شرب استفاده می كنند از آن جهت كه آب های سطحی احتمال وجود آلاینده ها در آن بسیار می باشد و هنگامی كه این آب ها از لایه های مختلف به داخل زمین نفوذ می كنند این مواد همراه آبها تا اندازه های گرفته می شود و در حقیقت لایه های زیر زمین به عنوان یك صافی برای آب عمل می كند و لذا آب مناسب تری اگر املاح معدنی دیگر همراه آب نشود و خاك ما شور نباشد بدست خواهد آمد .

2)آب های سطحی

آبهایی كه جاری یا ساكن برروی زمین باشد را به عنوان آبهای سطحی می شناسیم

سرعت جریان آب در ماسه در روز 5-1 متر است ولیكن در سنگ ریزه (‌شن ) 10-6 متر در روز می باشد اما همین آب در گل و لای و خاك رس ممكن است چند متر یا سانتیمتر در روز باشد .

آب های سطحی ممكن است مواد آلاینده ای را كه بروی سطح زمین قرار دارند را با خود برده و تجزیه هوازی یابی هوازی روی آنها انجام دهد ولذا باید از لحاظ امراض مختلف كه احتمال دارد در این نوع آبها باشد یقین حاصل كنیم كه این مستلزم آزمایش های مختلف در زمینه های دما و تعیین درصد فسفر كل ، درصد آهن كل و درصد های Zn Cu Cr Ni و تعیین PH وBOD5 COD آب ها كه به ترتیب برابر است با مقدار قلیائیت و اكسیژن شیمیایی و زیست شیمیایی لازم می باشد .

3) آب های آشامیدنی

در مورد آب های آشامیدنی ما دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی (‌WHO) را باید مورد توجه قرار دهیم

البته آب های آشامیدنی بیشتر همان آب هایی هستند كه از چاه ، قنات و رودها در دستر س قرار می گیرند .

آب های مورد استفاده در ساختمان

این نوع آب ها باید دارای شوری كم جهت استحكام سیمان و سخت شدن سریع آن باشند

آب های آبیاری

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” ارزیابی كمی و كیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – ارزیابی كمی و كیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
ارزیابی كمی و كیفی آب و فاضلاب ;آزمایش های مربوط به ارزیابی كمی و كیفی آب و فاضلاب ;سازمان بهداشت جهانی ‌WHO; تقسیم بندی آب ها;ب های زیر زمینی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *