دانلود انواع اسیدها 17 ص 18 صفحه + zip

دانلود انواع اسیدها 17 ص تحقیق انواع اسیدها 17 ص مقاله انواع اسیدها 17 ص انواع اسیدها 17 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 18

حجم فایل: 45 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 18 صفحه

نوع اسید نگاه دارنده مخمرها كپكها آنتروباكتریاسه میكروكوكاسه باسیلاسه اسید استیك 5/0 1/0 05/0 05/0 1/0 اسیدبنزوئیك 05/0 1/0 01/0 01/0 02/0 اسید سیتریك 005/0> 005/0 > 005/0 > 001/0 005/0 > اسید لاكتیك 01/0 > 02/0> 01/0 > 01/0> 03/0 > اسید پروپیونیك 2/0 05/0 05/0 1/0 1/0 اسید سوربیك 02/0 04/0 01/0 02/0 02/0 درصدتفكیك نشده در 5/4=Ph Pka ثابت تفكیك شدن Antimicrobialagent 2/0 18/1 10*45/1 سولفید(سولفور دی كلسیم) 64 57/4 10*67/1 اسید استیك 13 81/4 10*64/6 اسید بنزوئیك 71 88/4 10*32/1 اسید پرو پیونیك 65 76/4 10*73/1 اسید بنزوئیك معادلات هندرسون –هاسلباچ Henderson – Hasselbach PH= Pka + log ([Rcoo]/[RcooH] PH = Pka + log ([ ] [ ]) PH = Pka + log زمانیكه PH =Pka پس PH – Pka = 0 و log = 0 پس = 1 بنابراین غلظت فرم مؤثر و غیر مؤثر باهم برابر است .
و در این حالت 50 درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد ( زمانیكه PH = Pka ) وقتی PH-Pka =1 پس 10 = است و بنابراین 09/9 درصد بصورت فرم مؤثر عمل می كند .
وقتی 2= PH-Pka پس 100= است و بنابراین 99/0 درصد به شكل مؤثر عمل می كند .
طبق مواردی كه در بالا گفته شد عوامل آنتی میكروبی زمانی كه P H محیط بالاتر از PKa آنها باشد خیلی مؤثر عمل نمی كنند .
اگر1- = PH-Pka باشد ( PH یك واحد از Pka كمتر است ) بنابراین 9/90 درصد مؤثر هستند .
ضریب پخش نام تركیب 17/0 اسید پروپیونیك 0/3 اسید سوربیك 1/6 اسید بنزوئیك 8/5 استر میتل P- هیدروكسی بنزوئیك اسید 26 استر پروپیل P- هیدروكسی بنزوئیك اسید 5/87 ضریب پخش = استفاده از عوامل آنتی میكروبی در موارد زیر نامناسب است : ـ افزودن به محصولات منجمد شده ـ افزودن به تولیدات خشك شده ـ افزودن به تولیدات استرلیز شده و حرارت دیده ـ افزودن به غذاهایی با PH نا مناسب ـ افزودن به محصولاتی كه لزوم استفاده از اصول بهداشتی در سطح بالا ندارد .
آنتی اكسیدانها : فاسد شدن و ترشیدگی چربیها و روغنها ، نمونه ای جدی از ضایعات در صنایع غذائی به شمار می رود .
اگر چه ترشیدگی به علت تغییرات و تجزیه های كنونی یا هیدرولیتیك و یا اكسید كنندگی بوجود می آید عامل اصلی در فساد چربیها و روغنها اكسیداسیون باندهای دوگانه مولكولهای چربی و بوجود آمدن پرواكسیدها و سپس تجزیه پراكسیدها به آلدئیدها و كترنها و اسیدهای با وزن مولكولی كمتر می باشد .
اكسیداسیون چربیها و روغنها به وسیله یكسری واكنش های زنجیره ای انجام می گیرد .
به این ترتیب كه در ابتدا اكسیژن از هوا به رادیكال آزاد چربی اضافه می شود مولكول چربی یك اتم هیدروژن از دست داده و با ایجاد یك رادیكال آزاد ناپایدار آمادة جذب اكسیژن هوا می گردد .
اك

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود انواع اسیدها 17 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود انواع اسیدها 17 ص – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود انواع اسیدها 17 ص;تحقیق انواع اسیدها 17 ص;مقاله انواع اسیدها 17 ص;انواع اسیدها 17 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *