دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها 14 صفحه + doc

درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل: 734 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:

1-درجه AA:

* پوسته: تمیز-فاقد ترك خوردگی-زبر- سفت – بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهن تر)

* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 3 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم و سفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* نمای پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمی را اشغال میكند.

* كهنگی: حداكثر 10 روز.

2-درجه A:

* پوسته: تمیز- فاقد ترك خوردگی- سفت – زبر- بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهنتر)

* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 6 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم وسفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* كهنگی: حداكثر 15 روز.

* نمای پس از شكسته شدن: سطح بیشتری نسبت به تخم مرغ درجه AA اشغال میكند.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده;سایز تخم مرغها;نگهداری و خرید تخم مرغ;آلوده شدن سفیده و زرده تخم مرغ;نحوه زدن و فرم دهی سفیده ;فرم دهی به زرده

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *