دانلود مقاله مقدمه ای بر بوقلمون 20 صفحه + doc

منشع اصلی بوقلمون از آمریكای لاتین و مكزیك بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهای وحشی كه قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد كه هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگ

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 20

حجم فایل: 234 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

مقدمه ای بر بوقلمون

منشع اصلی بوقلمون از آمریكای لاتین و مكزیك بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهای وحشی كه قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند . اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد كه هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگین تقسیم میشوند .

پرورش بوقلمونهای گوشتی و رسانیدن به وزن ایده ال در زمان مقرر مستلزم ارائه مدیریت صحیح،جیره بالانس شده از حیث سطح انرژی و پروتئین و مکمل های ویتامین و معدنی متناسب با سن پرنده میباشد .

خصوصیات بوقلمون های تجاری

صنعت بوقلمون تجاری از اهمیت خاصی برخوردار است و نسبت به اینکه گوشت استحصالی در کدام مسیر مورد قرار گیرد . زمان کشتار مشخص و معین میشود بوقلمون های نر گوشتی در مدت زمان 18 هفته به وزن معادل 16 كیلوگرمی وبوقلمون های ماده گوشتی در پایان 14 هفتگی به وزن معادل 8 كیلوگرمی میرسند . لاشه گوشت بوقلمون از 60 درصد گوشت سفید و 40 درصد گوشت قرمز تشكیل یافته است مزه گوشت سفید یا قرمز لاشه بخاطر تركیبات و عوامل مختلف از یكدیگر متمایز بوده و بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد .

گوشت بوقلمون از نظر تركیبات دارای پروتئین بالا،كمترین كلسترول املاح و اسید امینه های ضروری میباشد . لذا یك منبع مناسب پروتئین جهت پخت و تهیه انواع خوراكها و غذاهای مختلف و همچنین برای افراد مسن ،كودكان در حال رشد ،مبتلایان به امراض قلبی و عروقی سایر احاد جامعه میتوانند نیز از گوشت بوقلمون به عنوان منبع پروتئین مناسب استفاده نماید .گوشت بوقلمون از نظرمیزان كلسترول در درجه دوم اهمیت بعد از ماهی قرار میگیرد لذا كسانی كه میزان كلسترول و چربی خون بالا دارند براحتی میتوانند از آن بهره مند گردند . در صنایع جانبی بدلیل وزن بالا لاشه و كمی ضایعات براحتی مورد مصرف قرار میگیرد ، موارد مطرح شده خود گواه توجه سایر كشورها به گوشت بوقلمون به عنوان یك منبع پروتئین مناسب تلقی میشود .

شایان ذكر است میزان تلفات جوجه بوقلمون 5/4 تا 5% و عموما در سه هفته اول سن بوده كه از نظر اقتصادی و مصرف دان ، بیشتر اذهان را به خود جلب مینماید .

نكات مهم در جوجه ریزی بوقلمون تجاری

  • بستر با ضخامت 8 سانتی متر از تراشه و چوبهای تمیز اشباع ، خشك و عاری از آلودگی های خارجی و گرد و خاك .
  • مادر مصنوعی با 38 درجه سانتی گراد و حرارت سالن 22 تا 26 درجه سانتی گراد و گارد محافظ بقطر 4 متر جهت 250 قطعه جوجه یكروزه بمدت یك هفته تعداد 4 عدد آبخوری داخل گارد .
  • یك ساعت استراحت در صورت انتقال از یك سایت طولانی و سپس جوجه ریزی و دادن آب و دادن خوراك یك ساعت بعد از جوجه ریزی .
  • دادن خوراك یك ساعت بعد از جوجه ریزی
  • برنامه نوری بمدت 5/2 ساعت روشنایی و 5/3 ساعت تاریكی در 24 ساعت اول سپس 14 ساعت روشنایی و 10 ساعت تاریكی تا پایان دوره پرورشی با شدت 100 لوكس
  • توجه خاص به درجه ها و معرفی منابع حرارتی ، آب و خوراك ،جلوگیری از ورود موش و سایر پرندگان وحشی
  • ساختمان اداری و مسكونی داخل مزرعه احداث شود ،ایجاد حوضچه ضد عفونی به ابعاد و عمق مناسب در مدخل درب ورودی سالن ها استفاده از چكمه و لباس مناسب
  • فضای مورد نیاز جوجه یك روزه تا 8 هفته ،8قطعه در هر متر مربع و از 8 هفته تا پایان دوره پرورشی ،4 قطعه در هر مترمربع

واكسیناسیون

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود مقاله مقدمه ای بر بوقلمون ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود مقاله مقدمه ای بر بوقلمون – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
مقدمه ای بر بوقلمون

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *