دانلود کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص 19 صفحه + zip

دانلود کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص تحقیق کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص مقاله کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 19

حجم فایل: 73 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 19 صفحه

مقدمه قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود.
در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود.
گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).
سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).
در اوایل مهر ماه نگهداری می شود از اول مهر ماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار عرضه می گردد.
محصولات در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت وارد سردخانه می شود و تا آخر مرداد نگهداری می شود.
سیب زمستانی در اخر آزذرماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه می شود و تا اول فروردین نگهداری می شود و تا آخر همان ماه بطور مساوی به بازار فرستاده می شود.
خیار و سبزیجات برای مصرف 15 روز نگهداری و هنگام لزوم به بازار عرضه می شود (همیشه) فصل اول طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 1-1 خواسته های پروژه محاسبه بار برودتی حداکثر برای سردخانه مذکور انتخاب دیوارها و مصالح مناسب طرح و نقشه پلان سردخانه ، همراه مقیاس نقشه موتورخانه ترسیم مدار لوله کشی با فرض سیستم دو کمپر سوره و چند اواپراتور ترسیم سیکل تبرید و محاسبه قدرت کمپرسورها محاسبات و تعیین کندانسور آبی یا کندانسور هوایی تعیین مشخصات هریک از اواپراتورها 1-2 موقعیت سردخانه : عرض جغرافیایی ارتفاع در سطح یا (m) درجه حرارت هوا C (در تابستان) هوای تر درجه حرارت زمستان مقدار رطوبت نسبی در ساعت 12.
30 3336 900 مطلق متوسط متوسط روزانه 05/37 88/3- 16 حداقل حداکثر حداقل حداکثر 34 19 48 3/24 7/43 در جدول فوق مشخصات شهر طبس آورده شده است.
1-3 فرضیات : مبرد R-22 ، درجه حرارت راهروها 21C است و درجه حرارت پیش سرد کن 1C- و ارتفاع سردخانه 5m است ارتفاع اتاقهای انجماد سریع 2m و سردخانه بصورت سوله در نظر گرفته شده است.
در دنباله مقدار مصرف سرانه متوسط در سال و مقدار مصرف روزانه هر نفر و مقدار محصول که قرار است در سردخانه نگهداری شود را به صورت یک جدول ارائه می شود.
1-4 تنوع محصولات محصول مصرف سرانه متوسط در سال (kg) مقدار مصرف روزانه (kg) مقدار محصولی که باید نگهداری شود (kg) پرتقال 15 04167/0 = 365 / 15 56250 = 45000 (30 ( 4176/0 سیب 15 04167/0 = 365 / 15 56250 =00 450 (30 ( 4176/0 هلو 10 02739/0 = 365 / 10 3/36986 = 45000 (30 ( 02739/0 خیار 15 04167/0 = 365 / 15 72/27739 =00 450 (15 ( 4176/0 سبزیجات 25 0689/0 = 365 / 25 46232 =00 450 (15 ( 0689/0 سیب زمستانی 15 04167/0 = 365 / 15 56250 = 45000 (30 ( 4176/0 گوشت گاو 35 0958/0 = 365 / 35 389990= 45000 (90 ( 0958/0 گوشت گوسفند 35 0958/0 = 365 / 35 389990= 45000 (90 ( 0958/0 گوشت مرغ 20 05479/0 = 365 / 20 5/221899= 45000 (90 ( 05479/

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص;تحقیق کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص;مقاله کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص;کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *