دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه توزیع موادغذایی 52 صفحه + pptx

این پاورپوینت با هدف کمک و بالا بردن اطلاعات به کسبه هایی که در زمینه های تهیه توزیع و فروش موادغذایی فعالیت می کنند تهیه شده است

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 52

حجم فایل: 27.216 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

این پاورپوینت با هدف کمک و بالا بردن اطلاعات به کسبه هایی که در زمینه های تهیه توزیع و فروش موادغذایی فعالیت می کنند تهیه شده است. شاید یکی از بزگترین دغدغه های عزیزانی که در زمینه موادغذایی فعالیت می نمایند این باشد که بازرس بهداشت منطقه با آنان چگونه برخوردی خواهد داشت و طی چه دستورالعمل هایی فعالیت می نماید. آیا در چارچوب ضوابط و قانون کار خود را انجام می دهد یا… شما کلماتی نظیر نواقص بحرانی و غیربحرانی را از زبان بازرسین شنیده باشید در این پاورپوینت توضیحات لازم دراین مورد ارایه شده است و اینکه چگونه و طی چه فرآیندی با این تخلفات برخورد می شود. بازرس بهداشت در چه مواردی مجاز به پلمپ قسمتی یا همه مغازه خواهد بود.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه توزیع موادغذایی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه توزیع موادغذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
آیین نامه ;ماده۱۳;مغازه;مراکزتهیه و توزیع موادغذایی;پلمپ;بازرس بهداشت;نواقص بحرانی;نواقص غیربحرانی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *