پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی 38 صفحه + pptx

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 38

حجم فایل: 1.035 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مخمرها

¨مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتری ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل های تخم مرغی ، باریك و بلند ، بیضوی و یا كروی مشاهده می شوند . ¨اكثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تكثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل كرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
تخمیر و مخمر ;کاربرد آنها در صنایع غذایی;پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی);بررسی تخمیر و مخمر ;تحقیق تخمیر و مخمر ;مقاله کاربرد آنها در صنایع غذایی;دانلود تخمیر ;مهندسی صنایع

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *