پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی 20 صفحه + pptx

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 20

حجم فایل: 22 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مطالب چند اسلاید از فایل :

اسلاید 3 :

منابع ورود میكروارگانیسمها در مواد غذایی

1- از طریق فلور طبیعی مواد خام غذایی

2- از طریق تماس با انسان،تجهیزات… در طی فرآوری و جابجا شدن

3- بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك

اسلاید 9 :

میکربها در تجهیزات

1- تجهیزات درگیر در برداشت انتقال، فرآوری و نگهداری مواد عذایی می توانند از طریق هوا ماده خام غذایی، پرسنل و آب آلوده به مبکرب شوند.

2- در تجهیزاتی که به مدت طولانی برای فرآوری غذا استفاده می شوند میکربها می توانند تکثیر شده و منبع دائم آلودگی غذایی شوند.

3- تجهیزاتی که دارای طراحی بهداشتی نیستند دارای نقاط کور، خلل و فرج … هستند که درست تمیز و ضدعفونی نمی شوند و منبع آلوده شدن غذا به مبکربهای فاسد کننده و بیماری زا می شوند.

اسلاید 13 :

مكانیسم پخش باكتریها در جو

1- باكتریها خود مكانیسمی برای اینكه بتوانند در هوا پخش شوند ندارند.

2- باكتریها از طریق ذرات گرد و غبار، قطرات ریز آب و پوست ریز با منبع انسانی و حیوانی در هوا پخش می شوند

3- بسیاری از اکتینومیسیتهااز طریق تولید اسپور خارجی در هوا پخش می شوند.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی;پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی;میكروبیولوژی مواد غذایی;میكروبیولوژی;پاورپوینت میكروبیولوژی;دانلود پاورپوینت میكروبیولوژی;پاورپوینت مهندسی کشاورزی درمورد میكروبیولوژی مواد غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *