گزارش کار آموزی در شركت غذایی پیچک – طراحی سیستم مالی (صنعتی) 53 صفحه + doc

در سال مالی 1381 هیئت مدیره شركت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن كشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال 1380 برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امكان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 53

حجم فایل: 33 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

مقدمه:

در سال مالی 1381 هیئت مدیره شركت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن كشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال 1380 برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امكان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اینكه سال 1381 با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شركت، برخی از اقدامات زیربنائی كه لازمه تداوم فعالیت شركت می باشند نیز صورت پذیرد. از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان كرد. در این راستا همانگونه كه صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد علاوه بر سودآوری شركت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شركت پیچك امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات كارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداكثر سازی ارزش شركت نائل گردد.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

1- فصل اول: آشنای كلی با مكان كارآموزی 1

1-1-تاریخچه 2

2-1-نمودار سازمانی 4

3-1-شرح مختصری از مكان كارآموزی 5

2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته كارآموزی 6

1-2- اصول و مبانی كلی حسابها 7

2-2-اصول و مبانی كلی حسابهای مالی 7

3-2- كلیات تولید 8

4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده 10

5-2- عوامل قیمت تمام شده 11

1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی 12

2-5-2-سربار(هزینه های تولید) 12

6-2-ضایعات تولیدی 14

7-2-مراكز هزینه 15

عنوان صفحه

1-7-2-مراكز هزینه(دوایر) تولیدی 15

2-7-2-مراكز هزینه (دوایر) تشكیلاتی 17

8-2-اصول و مبانی كلی بودجه و استانداردها 18

9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات 19

10-2-اصول و مبانی كلی روشها 22

3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شركت صنایع غذایی پیچك 23

1-3-فعالیت مالی 24

1-1-3-دایره دریافت و پرداخت 24

2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری 26

2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) 26

3-3-حسابها 27

4-3-روشها 27

5-3-توضیح فرم سند حسابداری 28

6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها 28

عنوان صفحه

7-3-تعیین كنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف 30

1-7-3-نحوه كنترل داخلی 31

2-7-3-دریافتها 31

8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری 32

1-8-3-موجودی مواد و كالا 32

9-3-نسبتهای مالی 32

1-9-3-نسبتهای نقدینگی 33

2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری 33

3-9-3-نسبتهای سودآوری 33

10-3-عملكرد مالی شركت 35

1-10-3-سود و زیان 35

2-10-3-ترازنامه 35

4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات 36

1-4-انتقادات و پیشنهادات 37

5-فصل پنجم:پیوست 39

عنوان صفحه

1-5-فرم پیشرفت كارآموزی (فرم شماره 1 و2)

2-5-فرم پایان دوره كارآموزی

3-5-فرم شرح گزارش ماهانه

4-5-فرم نظرات و پیشنهادات

5-5-صورت هزینه تنخواه گردان

6-5-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

7-5-عملكرد مالی شركت (سود و زیان، ترازنامه)

8-5-نسبتهای مالی

9-5-نمودار مقدار واقعی فروش

10-5-فرم سند حسابداری

11-5-سر فصلهای حسابداری

انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد كه به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.

اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش كافی، از عوامل مهمی است كه در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.

عملیات تولیدی در پنج كارگاه تولیدی «تن ماهی»، «كنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و كنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و كباب لوله ای» انجام می شود.

فصل دوم:

ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته كارآموزی

1-2-اصول و مبای كلی حسابها

اصول و اهداف كلی حسابها، ایجاد امكان طبقه بندی و تفكیك حسابها به منظور جمع آوری و كنترل اطلاعات و ارقام مالی و تهیه و ارائه گزارشات و اعمال كنترلهای داخلی می باشد. حسابهای شركت با خصوصیات سادگی، سهولت و انعطاف پذیری طراحی خواهند سد به نحوی كه بتوان علاوه بر محاسبات مربوط به تعیین قیمت تمام شده محصولات در مقاطع ضروری، قابلیت كنترل بر مواد مصرفی و هزینه ها و مغایرت مربوطه را امكانپذیر ساخت.

2-2-اصول و مبانی كلی حسابهای مالی

حسابهای دارائیهای ثابت شركت بر اساس نوع و یا داویر استفاده كننده تنظیم شده است. بر همین اساس وسائط نقلیه بر مبنای نوع و سایر دارائیهای ثابت بر اساس محل استقرار داویر استفاده كننده تفكیك گردیده اند. مظر به اینكه احتمال فقدان اطلاعات لازم در طبقه بندی دارایئاهای ثابت مطابق حسابهای تنظیمی در برخی از موارد وجود خواهد داشت لذا جهت هر یك از گروه دارائیها ثابت فوق كه این احتمال وجود دارد یك حساب تحت عنوان «تفكیك نشده» ایجاد خواهد شد كه این حساب تا هنگام تفكیك كامل آن گروه بر اساس طبقه بندی جدید مورد استفاده واقع میگردد.

از آنجائیكه سیاست كلی و متداول شركت وصول مبلغ فروش قبل از صدور صورتحساب و تحویل كالا و نتیجتاً به صورت پیش دیافت میباشد، ثبت حسابداری مربوطه از طریق حساب جاری مشتریان انجام میپذیرد.

در مواردی نیز كه فروش اعتباری بوده و یا وصول مبلغ فروش پس از صدور صورتحساب می باشد، ثبت حسابداری از طریق جاری مشتریان بعمل خواهد آمد. در پایان سال مالی مانده بدهكار هر یك از مشتریان به حساب بدهكاران تجاری و یا مانده بستنكاری آنها به حساب پیش دریافتها منتقل خواهد شد.

در صورت تشخیص مدیریت و به منظور ایجاد امكان كنترل صحیح و منطقی بر موجودیهای شركت برخی از گروههای موجودی به دو بخش اقلام عمده و جزئی قابل تفكیك می باشد. اقلام عمده از طریق ایجاد كارت حسابداری انبار كنترل و هزینه مصرف آنها به هنگام استفاده، در حسابهای مربوط حسب مورد منظور خواهد شد. مصرف اقلام جزئی بر اساس بودجه در پایان هر ماه به حساب هزینه منظور شده و تعدیلات لازم در پایان ماه و همچنین سال مالی س از شمارش عینی به عمل خواهد آمد. تفكیك موجودیهای شركت به اقلام عمده و جزئی با استفاده از دستورالعملی كه به همین منظور تهیه می گردد به عمل خواهد آمد.

در نظام پیشنهادی حساب صندوق حذف گردیده و پرداختهائی كه در حال حاضر توسط صندوق انجام می گیرد از طریق حسابهای تنخواه گردان مورد ثبت قرار خواهد گرفت. همچنین كلیه دریافتها عیناً در همان روز یا روز بعد به حساب بانك واریز و در حساب جاری شركت ثبت میشود

3-2-كلیات تولید

محصولات تولیدی شركت عبارت از انواع كنسروهای گوشتی و غیر گوشتی، فرآورده‌های گوشتی، سبزیجات منجمد، كمپوت، خیارشور و سس مایونز میباشد كه در پنج كارگاه تولیدی «تن ماهی»، «كنسروهای گوشتی»، «همبرگر و كباب لوله ای»، «سبزیجات منجمد و كنسروهای غیر گوشتی» و «سس مایونز» كلاً تحت نظارت مدیریت تولید انجام میشود.

نحوه تولید محصولات به صورت انبوه بر اساس برنامه خرید و رسید مواد اولیه میباشد. شركت علاوه بر تولید محصولات جهت فروش، سفارشاتی نیز از بعضی ارگانهای دولتی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور تولید محصولات كارمزدی با كیفیت اختصاصی دریافت مینماید. انجام خدمات تولیدی كارمزدی در اغلب موارد با دریافت مواد اولیه از جانب مشتریان صورت می پذیرد.

برنامه تولید با توجه به عوامل زیر توسط مدیریت كارخانه برای مقاطع سالیانه تعیین و ابلاغ میشود. لكن، طی سال با توجه به سهمیه شركت از مواد اولیه و امكانات خرید مواد اولیه غیر سهمیه ای امكان تغییرات در مقدار تولیدات پیش بینی شده وجود دارد.

1- ظرفیت تولید واقعی ماشین آلات

2- میزان مواد اولیه و بسته بندی موجود و قابل دسترس با توجه به سهمیه شركت و امكانات خرید

مواد اولیه و بسته یندی مورد مصرف كارگاههای تولیدی از انبارهای مربوط روزانه درخواست و تحویل شده و محصولات تولیدی پس از گذراندن دوره قرنطینه(محصولات با بسته بندی قوطی) و قبل از مرحله اتیكت زنی به انبار محصول تحویل می گردد. مرحلع اتیكت زنی گرچه جزئی از مراحل تكمیل تولید است ولی در حال حاضر توسط پرسنلی كه در اختیار انبار محصول قرار دارد انجام میشود.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” گزارش کار آموزی در شركت غذایی پیچک – طراحی سیستم مالی (صنعتی) ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – گزارش کار آموزی در شركت غذایی پیچک – طراحی سیستم مالی (صنعتی) – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
گزارش كار آموزی در شركت غذایی پیچك طراحی سیستم مالی (صنعتی) ;مراكز هزینه (دوایر) تشكیلاتی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *