دانلود تولید شیرابه سیلویی ماهی (Fish Silage) 66 صفحه + doc

شیرابه سیلویی تولید شده با اسیدپروپیونیك چه بصورت تنها و چه درتركیب با اسیدفرمی، سولفوریك یا سایر اسیدها، برای ماهی‌آزاد اقیانوس اطلس مأكول و مطبوع نمی‌باشد با اینحال، قزل‌آلای رنگارنگ تغذیه شده با رژیم‌های غذایی حاوی همین شیرابه سیلویی نگهداری شده با اسید پروپیونیك، انزجار و بیزاری نیست به غذا و یا تنزل رشد را از خود نشان نداد (لال، 1991)

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل: 30 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

– مقدمه:

ماهیانی كه مناسب مصرف انسان نباشد و همچنین آبزیان صید ؟؟؟ برای تولید پودرماهی بكار می‌رود كه دارای بازاری جهانی قابل ملاحظه می‌باشد. با اینحال، مداوماً فرآیند و راههای نوینی از مصرف ماهی دریایی، ضایعات ماهی و احشاء‌ ماهی، مورد بررسی و تحقیق قرارمی‌گیرند.

هدف اصلی از تولید سیلانه ماهی ابداع فرآیندهایی با هزینه سرمایه‌گذاری پائین بوده بتوان آنها را در كشتی‌های ماهیگیری و یا درمكانهای كوچك و دورافتاده كه درآنها كارخانه‌های پودرماهی ازنظراقتصادی نمی‌توانند فعالیت نمایند، بكار برد. یكی از فرآیندهایی كه موردتوجه قرارداشته‌اند نگهداری حفظ كیفیت شیمیایی به ماهی بوسیله اسید یا بازها، توأم با هیدرولیز و یا بدون آن، می‌باشد ]آندرسن،آراسون و یونسون[1]، 1981؛ را وگلیدبرگ[2]،1982[. فرآورده‌های حاصل از این فرآیند شیرابه سیلویی ماهی خوانده می‌شود. شیرابه سیلویی ماهی را شاید بتوان بصورت فرآورده‌ای مایع و ساخته شده از ماهی یا اجزایی از ماهی و اسید یا ندرتاً باز (مانند هیدروكسیدسدیم)، توصیف نمود. مایع شدگی (میعان) براثر عمل آنزیمهایی كه بطورطبیعی دربدان ماهی حضور دارند. ایجاد شده، و بوسیله اسید كه شرایط صحیح برای تجزیه بافتها توسط آنزیم و محدود ساختن رشد باكتریهای فاسدكننده را ایجاد می‌كند، شتاب می‌گیرد. اكثراً اسیدهای آلی (ارگانیك) بطورمتداول برای تولید شیرابه سیلویی از ماهی بكار می‌روند.

شیرابه سیلویی ماهی بصورت تجارتی در اسكاندنیاوی و لهستان مورداستفاده قرارمی‌گیرد. تولید سالانه حدود 120000تن فرآورده است كه عمدتاً با بكاربردن اسیدفرمیك، اسیداستیك و اسیدهای معدنی تولید می‌گردد.

این فرآورده عموماً بعنوان غذا برای ماهی، حیوانات خزدار، خوكها و غیره بكار می‌رود.

2- پس زمینه و سابقه

تولید شیرابه سیلویی یك ابداع جدید نیست. نخستین بار در فنلاند درسال 1920 توسط ای. آی. ویرتانن[3]، راوگیلدبرگ[4]، 1982، معرفی گردید. او علوفه سبز را به كمك آمیزه‌ای از اسیدهای سولفوریك و هیدروكلریك عمل آورد. این روش درسالهای 1930 توسط ادین[5] برای حفظ و نگهداری و مایع‌سازی انواع مختلف ماهی و ضایعات ماهی، اتخاذ و اقتباس گردید (ادین، 1940). تولید شیرابه سیلویی ماهی در مقیاسی صنعتی درسال 1948 در دانمارك آغاز شد و پس از سه سال بالغ بر 15000تن سیلوی ماهی توسط 14شركت تولید گردید.

پترسن،1951[6] در آغاز شیرابه سیلویی ماهی فقط توسط اسیدهای معدنی و غیرآلی نظیر اسید هیدروكلریك و اسیدسولفوریك استفاده می‌گردید، با اینحال گرچه این اسیدها نسبتاً ارزان بودند، معذالك بسیار مناسب نبودند زیرا عمل نگهدارنده آنها بدواً هنگامی مؤثر واقع می‌شود كه مقدار PH پائین و تاحد 2می‌باشد (آنرندسن، آراسون و یونسون، 1981). بدین ترتیب لازم است كه ماده‌غذایی پیش از آنكه به حیوانات خورانده شود اسیدزدایی گردد (پترسن، 1953). اثر نگهدارنده و حفاظتی بسیاری از اسیدهای آلی از قبیل اسیدفرمیك درسطح PH بالاتری فعال می‌گردد (PH=4). از اینرو در سالهای اخیر اسیدفرمیك بنحو فزاینده‌ای درتولید شیرابه سیلویی بكاربرده شده است.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود تولید شیرابه سیلویی ماهی (Fish Silage) ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود تولید شیرابه سیلویی ماهی (Fish Silage) – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
تولید شیرابه سیلویی ماهی (Fish Silage);تولید شیرابه سیلویی ;هزینه های متراكم و غلیظ سازی شیرابه سیلویی ;شیرابه سیلویی بالذاته در آزمایشگاههای شیلات ایسلند;استفاده از ضایعات و اضافات ماهی است كه از صنعت ماهیگیری;شیرابه سیلویی یا كنسانتره ماهی ;قابل هضم و گوارش بودن آشكار شیرابه سیلویی تولیدشده از شاه ماهی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *